Varför gör vi som vi gör?

Tv-reklam i Sverige


skrivet den 25 okt av Admin, klockan:10:14
Jag har sett en mängd olika tv-reklamer i Sverige för allt möjligt och då inte minst för olika banklån som man kan ta. Även SMS-lån och liknande har det gjort reklam för. Men jag har aldrig sett någon reklam om att man kan ta lån för att finansiera sin plastikkirurgi med. Eller kan det vara så att jag har missat det bara? Det har jag svårt att tro. Jag tittar verkligen mycket på TV så jag borde ha sett det någon gång i alla fall. Undrar varför man inte har gjort reklam för detta i svensk TV? Kan det vara så att det inte är tillåtet? Kanske, men jag tror i alla falla att det är ett bra sätt att marknadsföra dessa lån på och jag tror att fler människor skulle ta det här lånet för jag tror inte att alla känner till att det finns. Jag tror att en sådan reklam skulle göra att fler insåg att de hade en chans att skönhetsoperera sig.  

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt